Danish Edition: Ægteskabets nedtur-Det store opbrud i vores seksual- og samlivsstruktur (Danish Edition) by Else Byskov

Ægteskabets nedtur-Det store opbrud i vores seksual- og samlivsstruktur (Danish Edition) – by Else Byskov

Har du ”ondt” i parforholdet? Kan du ikke finde ud af at leve i harmoni i ægteskabet? Tror du, det er dig selv, der er noget i vejen med? Så er der hjælp at hente i denne bog, som afslører den egentlige årsag til vores ægteskabelige uformuenhed. Det er ikke dig, der er noget galt med, men årsagen skal findes i en organisk / seksuel / mental forandring, som sker med alle mennesker, idet vi udvikler os. Vi er ganske enkelt ikke så ægteskabsegnede, som vi var i fortiden. Vi må som mennesker indstille os på, at vores seksuelle polforvandling omskaber os til at blive mere og mere hele, selvkørende mennesker med en tilsvarende mindre egnethed til at være parforholdsvæsner.

Denne bog forklarer årsagen til vores degenerende ægteskabsevne og er altså en udstrakt hånd til dem, der er i vildrede, forvirrede og deprimerede over, at de ikke kan leve i harmoni med deres partner.
Bogen er baseret på Martinus´ klare, logiske og intelligente analyse af vores seksuelle polforvandling – på vores vej frem mod at blive rigtige, alkærlige mennesker.

Print

E-Book

Author’s Page